19:00 – przybycie gości
19:15 – kolacja
24:00 – danie gorące
03:00 – zakończenie
Menu:
Danie główne:
- Schab otulony kolorowym pieprzem z dodatkiem ciemnego sosu
- Kluski śląskie
- Surówka z czerwonej kapusty
- Surówka z marchewki z chrzanem
Danie gorące:
- Barszcz czerwony z kapustnym krokietem
Zimne przekąski:
- Śledź po kaszubsku
- Tortilla faszerowana szpinakiem
- Jaja w sosie tatarskim
- Schab faszerowany śliwką kalifornijską
- Pasztet staropolski
- Rożki z szynki faszerowane tradycyjną sałatką jarzynową
- Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
- Sałatka gyros
- Sosy do mięs
- Pieczywo jasne i ciemne
Napoje zimne:
- Sok 100% (jabłkowy i pomarańczowy)
- Pepsi
- Woda niegazowana
Napoje gorące:
- Kawa sypana i rozpuszczalna
- Herbata czarna i owocowa
- Dodatki (cukier, mleczko, cytryna)
Alkohol we własnym zakresie.
Cena 120zł/osoby.